Mijn AlpenStyle is ontstaan uit een grote liefde ❤ voor de alpen, een beetje mijn tweede "Heimat". Ik hou van de AlpenStyle, bergen, natuur, rust, ruimte en eenvoud, dit zie je terug in de natuurlijke en robuuste producten die ik aanbied. Kijk lekker rond in de AlpenStyle webwinkel en ondek het grote assortiment metalen roest decoratie, Ecoroest en Decoratie roest met de cortenstaal uitstraling voor binnen en buiten. Ook voor landelijke woondecoratie & Alpen Lifestyle is er een uniek en steeds wisselende assortiment met veelal een knipoog naar de alpen..bergen, natuur en dieren.

Op ons erf lopen het grootste deel van het jaar ook een aantal echte Oostenrijkse "Braunvieh" koeien in de wei genaamd Gina en Reginalda en Isabell, als het weer slechter wordt gaan ze lekker op stal. De nieuwste bewoonsters zijn 3 dwerggeiten zusjes genaamd; Meckie, Schnapps en Spätzle. De koeien en geitjes houden mijn man Marcel en ik hobbymatig en daar genieten we er enorm van! Direct naast de koeienstal heb ik mijn AlpenStyle werkplaats waar mijn hondje Radler (Beagle) graag achter mij aan hobbelt of lekker warm voor de houtkachel ligt!

AlpenStyle is een klein bedrijf, van A tot Z doe ik zoveel mogelijk zelf. AlpenStyle is heel klein begonnen met de droom dat er ooit mijn werk van te kunnen maken. Iedere bestelling hoe klein of groot ook wordt met liefde behandeld, verpakt en verzonden!

Heb je een cadeau bij je bestelling?....ik pak het graag voor je in!

❤ breng een stukje alpengeluk, warmte en gezelligheid naar je huis, tuin en erf ❤

Liebe Grüße Anne-Marie van AlpenStyle

 

 

 

    

 

© 2018 - 2024 AlpenStyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel