Ontdek de betoverende wereld van AlpenStyle met de hoogwaardige producten van David Fussenegger. Ons merk, gevestigd te midden van de majestueuze Alpen, brengt de pracht van bergachtige landschappen naar jouw huis met een unieke collectie kleden en kussens.

David Fussenegger

David Fussenegger staat bekend om zijn AlpenStyle esthetiek, die de rustieke charme van de bergen weerspiegelt. Onze kleden, met inspiratie uit de bergachtige natuur, brengen een vleugje Alpenwarmte naar elke kamer. Of het nu gaat om een stijlvol patroon dat doet denken aan bergtoppen of subtiele hertmotieven, onze collectie straalt de rust en sereniteit uit die zo kenmerkend is voor berglandschappen.

Onze kussens voegen comfort en stijl toe aan jouw interieur, met ontwerpen die geïnspireerd zijn op de natuurlijke schoonheid van de Alpen. Voel de warmte van de bergen in elk detail, of het nu gaat om een zachte stof of een subtiel hertmotief dat de wildernis oproept.

Met David Fussenegger haal je de sfeer van de Alpen in huis. Ontdek de perfecte mix van AlpenStyle en hedendaagse elegantie in onze collectie, waar de bergen samenkomen met comfort en stijl. Breng een stukje Alpenpracht naar jouw leefruimte met onze hoogwaardige kleden en kussens, en omarm de tijdloze schoonheid van de bergen in huiselijke warmte.

OVER DAVID FUSSENEGGER:

David Fussenegger is een vooraanstaand Oostenrijks textielbedrijf dat sinds 1832 bekend staat om zijn hoogwaardige textielproducten en vakmanschap. Het merk heeft zijn wortels in de pittoreske regio Vorarlberg, gelegen aan de voet van de Alpen, waar de natuurlijke schoonheid en rijke textieltradities samenkomen.

Het merk David Fussenegger heeft een lange geschiedenis van ambachtelijk vakmanschap en passie voor textiel. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gevestigd als een toonaangevende producent van dekens, plaids, kussens en andere textielproducten. Het assortiment wordt gekenmerkt door hoogwaardige materialen, innovatieve ontwerpen en duurzame productiemethoden.

 

David Fussenegger hecht veel waarde aan kwaliteit en authenticiteit, wat tot uiting komt in elk product dat het verlaat. De combinatie van traditioneel vakmanschap en eigentijds design maakt de textielcollecties van het merk zowel tijdloos als stijlvol. Of het nu gaat om moderne interpretaties van klassieke patronen of om ontwerpen geïnspireerd door de natuur, de producten van David Fussenegger stralen een unieke esthetiek uit.

Duurzaamheid is ook een belangrijk aspect van het merk. David Fussenegger zet zich in voor milieuvriendelijke productiemethoden en maakt gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen. Dit engagement voor duurzaamheid komt tot uiting in hun certificeringen en keurmerken, waarmee ze aantonen dat ze streven naar verantwoorde productieprocessen.

Bezoek de officiële website van David Fussenegger voor een uitgebreid overzicht van hun productassortiment, actuele collecties en meer informatie over het merk.

https://www.davidfussenegger.com/de/

Hoeveel procent van de producten van David Fussenegger bestaat uit gerecycled garen?
De meeste producten van David Fussenegger bestaan uit 85% katoen, 8% viscose en 7% polyacryl. Hiervan is, afhankelijk van het product, tussen de 50 en 70% van de stof gemaakt van gerecyclede materialen.

Zijn echt alle producten van David Fussenegger gemaakt van gerecyclede materialen?
Ja, vanaf 2023 bestaat elk product van David Fussenegger (met uitzondering van producten van biologisch katoen en bamboeviscose) uit minstens 50 tot 70% gerecyclede materialen.

Zijn de gerecyclede producten van David Fussenegger gecertificeerd volgens de Global Recycling Standard (GRS)?
Ja, de producten zijn gecertificeerd volgens de internationale GRS-norm. Het certificaat kan hier worden ingezien en gedownload.

Waar komt het gerecyclede garen vandaan?
Over het algemeen wordt onderscheid gemaakt tussen post-consumer en post-industriële afvalstoffen. Aangezien onze garenleveranciers de afvalstoffen uit de textielproductie verzamelen en opnieuw tot garen verwerken, gaat het om post-industriële afvalstoffen. Het betreft dus geen gedragen kledingstukken.

Zijn er kwaliteitsverschillen te verwachten ten opzichte van conventioneel katoen?
Nee. Aangezien we sinds 2011 alle nieuw geïntroduceerde producten verwerken met gerecyclede garens, kunnen we met zekerheid zeggen dat er geen kwaliteitsverschillen te vrezen zijn.

© 2018 - 2024 AlpenStyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel